ScoutNet Finland - Yhdistämme palvellen

Yleistä Yhdistys Palvelut In Brief

Yleistä

Scoutnet ry. - Scoutnet Finland (SNF) on vuonna 2002 perustettu partioyhdistys, joka seuraa ja toteuttaa Suomessa kansainvälisen Scoutnet-ryhmän periaatteita - eli tuo Scoutnetin tyylin mukaisia nettipalveluja sekä IT-alan hyödyntämisvinkkejä ja koulutusta etupäässä suomalaisille partiolaisille. Siis
palveluja partiolaisilta partiolaisille, palvellen.

SNF tuottaa ja toteuttaa kansallisena Global Scoutnetin edustajana palveluja suomalaisen partiokentän käytettäviksi sekä osallistuu kansainvälisten projektien ja yhteistyön luomiseen ja tekemiseen ja käyttöön tuomiseen. Pohja-ajatuksena toiminnalla on tarkoitus valjastaa informaatioteknologia palvelemaan normaalia partiotoimintaa sekä luontevasti edistää kansainvälisyyttä.
Me yhdistämme partiolaisia!

Lisätietoja Global Scoutnetin toiminnasta ja periaatteista voit lukea osoitteesta http://www.scoutnet.org. Keskustelua Scoutnet Finlandiin liittyvistä aiheista olet tervetullut käymään esimerkiksi uutisryhmään scout.fi.yleinen, joka löytyy kaikilta Scoutnetin news-palvelimilta (esim. news.scoutnet.org), piakkoin myös meiltä Suomesta. Global Scoutnetin www-sivujen kautta voit osallistua keskusteluun myös ilman newsien lukuun tarkoitettua ohjelmaa.

Voit ottaa yhteyttä yhdistykseen puheenjohtaja Kimmo "Kipe" Vääriskosken kautta, kipe@scoutnet.fi.


Scoutnet logo